Høst utenfor – Slik skaper du en lun høststemning hjemme

Lange høstkvelder har startet, denne perioden krever også riktig forberedelse av hjemmet ditt. Perfekte forhold for hvile er garantert med romantiske stearinlys som også er perfekt som høstdekorasjon i ditt hjem.

Lykt og lys er veldig vakkert på bordet når man samles til et felles måltid. I stuen kan du sette flere stearinlys på et salongbord eller på en kommode – husk å ta vare på stativet under stearinlyset, som beskytter møbler fra smeltet voks.

Hvis det er små barn hjemme, må vi tenke sikkerhet og sette lys på et trygt sted.

Mer lys

Høstsesongen er knyttet til den raske solnedgangen. Utenfor blir det mørkt tidlig, derfor er det viktig å ta vare på riktig kunstig lys i leiligheten. Mørke ettermiddager og kvelder lyser best med lykt og stearinlys. De tar ikke opp mye plass, så du kan bruke dem overalt. Det vil gjøre det stemningsfullt i både stuen og soverommet eller korridoren. Du kan sette dem i vinduskarmen, peis, kommode, og til og med direkte på gulvet. En god ide er å bruke forskjellige størrelser av stearinlys eller lanterner som kan være i forskjellige farger. De vil gi et mykt lys og garantere at mangelen på dette naturlige lyset vil være umerkelig.

Duftende stearinlys

Ofte innser vi ikke hvor viktig dufter spiller rolle i våre liv. Kombinasjonen av romantisk stearinlys med din favoritt aroma er et ideelt samspill. Aromatiske stearinlys med notater av kanel, mandarin eller vanilje er perfekte for høsten, men alle vil sikkert finne sin favoritt duft. Alle sensuelle dufter isolerer oss effektivt fra regn og kald utenfor vinduet. Duftende stearinlys er produsert i mange former. De som fortjener oppmerksomhet er de som er plassert i dekorative krukker. Dette er en unik måte å presentere og en varig og effektiv duft på rommet.

Man kan også pynte med høstfarger i hjemmet. Bruk for eksempel vinrød, gult, brunt eller grønt på pynteputer. Du kan også matche gardiner i samme farge som putene på sofaen eller pledd.

Du kan også sette oransje blomster på bordet sammen med noen oransje eller brune servietter. Det gir en fin høststemning med en gang. Men det som mest gir høststemning er massevis av stearinlys pluss varme gode pledd på sofaen!

Har høsten kommet skikkelig til dere ennå?

4.2/5 - (67 votes)