Juleforberedelser

Det er alltid litt styr når julen nærmer seg, det skal handles inn gaver, det skal bakes og det skal vaskes.

Juleforberedelser – plan og tips

Det smarteste er å lage en plan over hva du skal gjøre. For eksempel;

  • Lag deg en handleliste over hva du trenger til jul. Start med å lage en egen handleliste for gaver. Skriv ned ønskelistene til alle du skal kjøpe gaver til.
  • Lag en egen handleliste over klær eller annet utstyr du trenger til deg selv eller noen i familien.
  • En egen handleliste for mat; julefrokost, julebakst og julemiddag/dessert.

Julevask

Julevask er en av de viktigste punktene i førjulstida. Mange bruker masse tid på å vaske og rydde at de får knapt tid til andre ting. Hva med å få noen profesjonelle til å gjøre vaskejobben? It Renhold kan gjøre det for deg! Så får dere tid til andre ting som for eksempel; julebakst og pynting av juletreet.

Når det gjelder julebakst, så er det ikke nødvendig å bake 7 sorter, bak heller to eller tre sorter av småkaker og bytt med noen andre.

Mange starter med å pynte til jul veldig tidlig. Allerede i November har folk satt opp nisser, julestjerne i vinduet og annet pynt. Men de fleste velger å vente til første advent. Det er da pynten kommer opp. Mest i fargene lilla og rødt. Men også gull og glitter er fint til julepynt. Juletreet er vel det siste folk setter opp. Det er både koselig og hyggelig å samle seg for å pynte juletreet. For de minste barna er det mest stas! Spesielt når man legger gavene under treet.

Det aller viktigste med julen er å kose seg med familien og nære venner! God jul fra oss!!!

4.6/5 - (172 votes)